На вулицях нашого міста оселилася осінь, яка своїм золотим пензликом розмальовує листя дерев і квітів. Різнобарв’я кольорів надихнуло влаштувати виставку осінніх композицій «Квіти України».

Батьки разом з дітьми творчо підійшли до такого заходу і створили оригінальні композиції на осінні мотиви, всім своїм роботам вигадали креативні і красномовні назви. Матеріалами для втілення творчих фантазій були осінні дари природи: квіти, листя, плоди та гілки дерев тощо, які допомогли створити яскраві букети, квітковий водограй, казковий двір, поробки з гарбузів та багато інших захоплюючих дитячих фантазій.

/Files/images/_1_plastikov_diva/kvti/1.jpg/Files/images/_1_plastikov_diva/kvti/2.jpg/Files/images/_1_plastikov_diva/kvti/3.jpg/Files/images/_1_plastikov_diva/kvti/4.jpg/Files/images/_1_plastikov_diva/kvti/5.jpg/Files/images/_1_plastikov_diva/kvti/6.jpg/Files/images/_1_plastikov_diva/kvti/7.jpg/Files/images/_1_plastikov_diva/kvti/8.jpg/Files/images/_1_plastikov_diva/kvti/9.jpg/Files/images/_1_plastikov_diva/kvti/10.jpg/Files/images/_1_plastikov_diva/kvti/11.jpg/Files/images/_1_plastikov_diva/kvti/12.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi